7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü

Mrt

"21 MART DÜNYA DOWN SENDROMU FARKINDALIK GÜNÜ: +1 FARKLA FARKLILIKLAR DEĞERLİDİR"

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

Mrt

12 Mart günü resmî olarak "İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Âkif Ersoy'u Anma Günü

Mrt

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN !

Mrt

Okulumuzda tüm öğrenci personelin katılımı ile Deprem ve Tahliye Tatbikatı yapıldı.

Ock

Kıymetli Öğretmenlerimize öğrencilerimize sağlıklı, mutlu ve gönüllerince yaşayacakları bir yarıyıl tatili diliyoruz.

Ara

Doç. Dr. Aysun ARDIÇ!a Konferans Salonumuzda  "SAĞLIKLI BESLENME " konusunda velilerimize verdiği eğitim için teşekkür ederiz.

BESLENME EĞİTİMİ

Ara

OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA DÜZENLİ OLARAK ALANINDA UZMAN KİŞİLER TARAFINDAN VELİLERİMİZE ÇEŞİTLİ KONULARDA BİLGİ PAYLAŞIMI YAPILMAKTADIR.

Ara

3 ARALIK ULUSLARARASI ENGELLİLER HAFTASI ETKİNLİKLERİ ÖZEL EĞİTİM SINIFLARIMIZDA YAPILMIŞTIR.

Ara

Sınıflarımızda yerli malı haftası çoşkuyla kutlandı.

Kas

Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde aziz hatırasını milletçe rahmet ve şükran duygularıyla yâd ediyoruz.

May

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Postacı okulumuza ziyarette bulundu.

May

Okulumuzun konferans salonunda, kaymakam ve ilçe milli eğitim müdürünün katılımıyla bağımlılıkla mücadele projesi kapsamında “Narkotik Polisi Anne Toplantısı” düzenlenmiştir. Katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz.