Zuhal İlkokulu

Çağlayan Mahallesi Meral Sokak No 25 Kağıthane / İSTANBUL
Vizyon
Biz bütün öğrencilerimizi ; Sevgi,saygı ve hoşgörü dolu bir ortamda , paylaşımcı ve yapıcı bir iletişimle, sosyal ve kültürel alanda kimlik kazandırmak. Güvenli , yüreklendirici bir öğrenme ortamıyla, çağdaş eğitim ve öğretim araçlarını kullanarak, bilgiye ulaşmada araştırmaya açık, yenilikçi teknolojiyi kullanarak öğrenen laik , demokratik geleceğe umutla bakan , mutlu bireyler olarak bir üst öğrenim kurumuna hazırlamak için varız.
Misyon
Teknolojiyi iyi kullanabilen, bilgiye kolay ulaşan,paydaşları ile sürekli işbirliği halinde olan , insan haklarına saygılı, demokratik düşünen, barışçı ve kendine güvenen öğrenciler yetiştirerek ülkenin bilgi merkezi olan, geleceğin en iyi okulu olmaktır.
Başarılar
"M.E.B Halkoyunları Yarışmalarında" 2007-2008 Eğitim - Öğretim yılında okulumuz öğrencileri ilçe, il ve Marmara Birinciliğini elde ederek İstanbul ilini temsilen Türkiye Finallerine katılmışlardır. Yapılan yarışmada ekibimiz Türkiye 5. si olmuştur.
Kütüphane Kitap Sayısı :2011
Öğretim Şekli :Tekli
Ulaşım
Okulumuza yakın İETT Durakları: 46T ve 46Ç ile Vatan Caddesi Durağından 5 dakika yürüme mesafesi-62 ile Yavuz Selim Parkı durağından 5 dakikalık yürüme mesafesi-Ayazma Yolu durağından geçen 48-48N-48T-48H-399B-41ST-41Y vb otbüslerle 10 dakikalık yürüme mesafesindedir. Ayrıca Çağlayan METRO ve METROBÜS duraklarından yaklaşık 1.5 kmlik uzaklıktadır.Dere minibüslerini kullanarak da okulumuza ulaşabilirsiniz.
Çağlayan Mahallesi, Zuhal Sokak , Kağıthane/ İstanbul
Okulumuz ilçe merkezine 4,4 km uzaklıktadır.