May

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Postacı okulumuza ziyarette bulundu.

May

Okulumuzun konferans salonunda, kaymakam ve ilçe milli eğitim müdürünün katılımıyla bağımlılıkla mücadele projesi kapsamında “Narkotik Polisi Anne Toplantısı” düzenlenmiştir. Katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs 1919'da Mustafa Kemal Atatürk Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıkmıştır ve bu gün, İtilaf Devletleri'nin işgaline karşı Türk Kurtuluş Savaşı'nın başladığı gün kabul edilir. Atatürk bu bayramı Türk gençliğine armağan etmiştir.

Okulumuzun konferans salonunda günün anlam ve önemini belirten gösterilerin yer aldığı 19 Mayıs Atatürk'Ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Törenİ, öğrenci ve öğretmenlerin katılımıyla gerçekleşti.

May

İlçe genelinde yapılacak olan Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası'nda okulumuzu temsil edecek öğrencileri belirlemek üzere ana sınıfı şubeleri arasında turnuva yapıldı.

May

Eğitim-öğretim sürecinin verimliliğini etkileyen unsurlardan biri de göz sağlığıdır. Okulumuzda da bu farkındalık çerçevesinde Florence Nightingale Hastanesi ile iş birliği yapılmış olup göz taraması uygulamasına -tüm öğrencilere erişmek amacıyla- devam edilmektedir.

May

Matematik Olimpiyatlarına okulumuzu temsil etmek için katılım gösteren 4-A sınıfı öğrencilerinden Emir AKÇA, Özgür ADİN; 4-B sınıfı öğrencisi Muhammed Ali MENTEŞ; 4-C sınıfı öğrencisi Yunus İslam ÇELİK ve 4-G sınıfı öğrencisi Seher URKAÇ'ı katılımlarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Bu süreçte öğrencilere yol gösteren öğretmenlere ise teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Nis

Okulumuzun 4-B ve 4-C sınıfı öğrencileri El- Battani Uzay Evi'ni ziyaret ettiler ve uzay konusu hakkında eğlenerek bilgi edindiler.

Mrt

Okulumuz öğrencileri, Enerji Verimliliği Haftası'nda enerji kaynaklarımızı tasarruflu kullanmaya dikkat çekmek amacıyla konuyla ilgili sınıflarında çeşitli etkinlikler yaptı.

Mrt